PER QUÈ ESTUDIAR ODONTOLOGIA A LA UDV?

La facultat d’odontologia UDV té només 30 alumnes per promoció, això permet una formació acadèmica molt personalitzada. Títol Europeu amb pla d’estudis Bolonya. Un simulador d’última tecnologia per a cada alumne. Les pràctiques es realitzen a la clínica universitària i a clíniques privades. Accès sense nota de tall i amb residència universitària al propi campus.

CURSOS FORMATIUS CURTS: SEGUEIX-NOS AL FACEBOOK!

CURSOS FORMATIUS CURTS: SEGUEIX-NOS AL FACEBOOK!

La Universitat de les Valls posa en marxa un nova oferta de cursos formatius, intensius, per a Tècnics Protèsics, per a Odontòlegs. L'objectiu és molt senzill: posar al dia els professionals en les noves tècniques, aportar solucions per el dia a dia de les professions.

+ INFO

Inscripcions TANCADES per el curs 2015-16

Inscripcions TANCADES per el curs 2015-16

Us comuniquem que estan tancades les inscripcions per el curs universitari 2015-16. El pla d'estudis del Màster en Odontologia (grau) de la Facultat de Ciències Odontològiques de la Universitat de les Valls va obtenir la seva aprovació per el Govern d'Andorra...

+ INFO

NOVETAT 2014-15. CURS PREPARATORI

NOVETAT 2014-15. CURS PREPARATORI

La Universitat de les Valls, posa en marxa un curs preparatori per els estudiants que vulguin integrar la secció odontologia. Aquest curs es desenvoluparà del 3 de novembre 2014 al 19 de juny 2015. Les classes serán presencials, l'objectiu es preparar molt bé als estudiants per poder seguir l'any.

+ INFO